AS Gestio d´Immobles SL


AS Gestió d'Immobles ha obert les seves portes recentment amb el suport d’una llarga trajectòria i experiència professional en el sector immobiliari del seu Gerent Nacho Agustí, de Agustí & Asociados, assessoria integral d’empreses i particulars, advocats, auditors i consultors a Barcelona des de 1962.

El nostre èxit es basa en la confiança dels nostres clients, mantenint una relació propera, transparent i professional des de el primer moment, assessorant-los en cada pas perquè qualsevol transacció immobiliària ja sigui compra, venda o lloguer del seu habitatge sigui una operació senzilla i satisfactòria.

Si està buscant un immoble com a primera o segona residència, vol realitzar una inversió o necessita un local per al seu negoci tenim una àmplia cartera d’immobles ubicats al centre de Barcelona i rodalies. El nostre treball consisteix en conèixer els seus gustos i necessitats amb l’objectiu de localitzar el seu immoble ideal.

Si vol vendre o llogar la seva casa posem a la seva disposició un servei personalitzat i competent per realitzar una valoració que s’ajusti al mercat, l’orientem perquè pugui rendibilitzar com més aviat el seu patrimoni fins i tot finançant les reformes oportunes per fer mes atractiva la seva casa. A més de publicar-la a les webs més importants del sector immobiliari.

Posem al servei del client un expert equip jurídic i fiscal, avalat per més de 40 anys de experiència, especialitzat en tot tipus d’operacions, per garantir durant tot el procés la seva tranquil·litat, supervisant, elaborant i gestionant tots els tràmits necessaris.

En AS Gestió d’Immobles estem especialitzats en Gestió de Patrimonis, el nostre compromís és treure la màxima rendibilitat als seus actius immobiliaris. Gestionem íntegrament les seves propietats, des de la elaboració i seguiment dels contractes d’arrendament, cobrament mensual dels mateixos, manteniment, contractació d’assegurances, elaboració i presentació d’impostos, un treball professional i eficient amb l’objectiu d’oferir-li el màxim benefici del seu patrimoni.

Som Agent Immobiliari de Catalunya, AICAT Nº 6321 i membre d’API Col·legis i Associació d’Agents Immobiliaris inscrit amb el nº A10971.Per més informació contacta amb nosaltres:

  932 469 192  630.44.69.72     as@asgestio.es


Destinem part dels nostres honoraris a laFundació de Maria Agustí